Ekonomiplan | Våra tjänster

Vi erbjuder följande tjänster


Löpande bokföring​​​​​​​

Vi kan hjälpa dig med allt från löpande bokföring till verifikationer. Du väljer själv om du vill ha dina tjänster utförda digitalt eller per fysiska dokument.


Löner

Vi kan sköta dina lönehanteringar åt dig. Du kan välja att skicka in alla uppgifter per applikationer eller via fysiska papper, och även om du vill att vi hanterar enbart de årliga kontrolluppgifterna eller hanteringen från lönekörning till utbetalning. Vi stämmer även av dina semesterlöneskulder löpande.


Fakturering

Du har möjlighet att integrera ditt lönesystem med Ekonomiplans system för att hålla bokföringen uppdaterad. Vill du överlämna det åt oss hjälper vi dig med det utifrån fakturaunderlaget. Vi samarbetar med Nox Finans och SVEA Ekonomi för att inkassera obetalda fakturor. 


Bokslut & årsredovisning

Vi sköter företagets årsredovisningar och bokslut efter dina önskemål. Hos oss får du hjälp med att upprätta bokslut med allt från bilagor och underlag till skatteberäkning, eventuella avsättningar och årsredovisning. Med vår erfarenhet och regelbundna kvalitetskontroller säkerställer vi att alla rådande regler och lagar följs. Är du i behov av en revisor och ditt bolag uppfyller kraven för det så samarbetar vi med erfarna och kompetenta revisorer.


Deklaration

Vi hjälper privatpersoner, föreningar och företag med deklarationer. Vi hjälper dig som sålt fastighet eller aktier att deklarera detta.


Bolagsbildning

Om du ska starta ett företag kan vi hjälpa dig med att gå från tanke till förverkligande. Du kan få hjälp att antingen starta ett bolag hos Bolagsverket eller att köpa ett lagerbolag.


Likvidation

Om du beslutat dig för att avsluta din verksamhet kan vi hjälpa dig med att likvidera denna.  Vi tar hand om allt som behöver göras vad gäller dokumentation och registreringar innan du slutligen kan avregistrera företaget.


Ekonomisk konsultation 

Om du som företagare eller privatperson är i behov av en ekonomisk konsultation hjälper vi gärna till med detta. 


Skatterådgivning

Detta med skatter kan vara en osäkerhet för många, framförallt för företagare. Genom att anlita oss kan du känna dig säker på att ha koll på allt du behöver veta om skatter.