Ekonomiplan | Aktuellt

2020-12-03

Postbox - Valdemarsvik

När digitaliseringen utvecklas mer och mer så ser vi att behovet av vår postbox på Valdemarsvikskontoret blivit överflödig. Vi har därför sagt upp denna till årsskiftet 2020/2021. 

Om Ni idag vet att Ni skickar material till vår postbox så tala med Ewa på kontoret i Valdemarsvik kring hur överlämningen skall ske framöver. 

2020-11-25

Omställningsstöd & Korttidspermittering

Behöver ni hjälp eller stöd vid ansökan av omställningsstöd eller korttidspermittering så hjälper vi gärna till. Hör av dig till din handläggare eller till info@ekonomplan.se 

2020-08-31

Lokal i Stockholm

Vi har tidigare haft lokaler på Årsa Park Kontorshotell men letar nu efter ny lokal i Stockholmsområdet för att kunna utveckla vår verksamhet. Vi tar tacksamt emot förslag. 

2020-03-20

Covid-19 (Corona)

Sveriges företagare genomgår just nu en stor prövning pga. det Coronavirus som sprids över vår planet. Vi gör vårt bästa för att förhindra smittspridning och hjälpa våra klienter genom denna tid. 

Regeringen kommer med lättnadspaket för företagare och vi försöker hålla oss uppdaterade med dessa så gott det går, det är mycket information att ta in plus att i dagsläget finns inte systemen/rutinerna hos Skatteverket m.fl. för att hantera dessa uppgifter. Detta följer vi löpande så att vi skall kunna hjälpa er så gott och snabbt som möjligt så fort det kommer på plats.

För att undvika smittspridning har vi beslutat att ej ta emot kundbesök i den utsträckning som tidigare. Vi vill varken att Ni eller vi blir sjuka. De möten som kommer ske under denna period kommer istället att ske via onlinemöten (Skype, Teams eller FaceTime). Vi hoppas att ni har förståelse för detta och att ni själva gör ert bästa för att skydda er och era medmänniskor. 

Vi är tacksamma om ni lämnar material i vanlig ordning så att vi kan försöka hålla samma arbetsflöde som vanligt. På kontoret i Norrköping lämnar du materialet i postfacket vid entredörren, samma sak i Valdemarsvik. I Stockholm följer vi de rutiner som Årsta Park Kontorshotell har satt upp.