Telefon kontor/växel: 011-300 43 00

Löpande bokföring

Vi hjälper er med allt från registrering till verifikationer månadsvis till att arbeta som er egen ekonomiavdelning där vi ombesörjer de dagliga rutinerna.

Vi arbetar i följande program:

-Fortnox (webbaserat)
-Edison
-Visma
-Briljant

Tjänster vi utför:

-Leverantörsreskontra (registrering, utbetalningar m.m.)
-Kundreskontra (fakturering, inbetalningar m.m)
-Löpande bokföring (registrering av verifikationer, periodiseringar, anläggningsregister m.m.)
-Skatte- och momsdeklaration.

Du väljer själv om du vill ha din bokföring helt papperslöst och istället maila in kvitton och fakturor eller om du vill lämna in din bokföring i pappersform månadsvis.

Löner

Vi hjälper er med lönehanteringen i den form ni vill. Allt ifrån att bara göra kontrolluppgifter årligen till att sköta hela lönehanteringen från lönekörning till utbetalning. Vi stämmer även löpande av semesterlöneskulder m.m.

Du väljer själv om du vill lämna in kvitton och avvikelser elektroniskt via applikationer eller om du vill lämna in traditionellt via papper.

Fakturering

Med dagens teknik finns det möjlighet att fakturera på egen hand i ett ekonomisystem som är integrerat med Ekonomiplans vilket gör att bokföringen är ständigt uppdaterad och man slipper dubbelarbete. Samtidigt kan vi självklart ta hand om detta åt er med hjälp av fakturaunderlag som ni upprättat.

Vi har samarbete med SVEA Ekonomi och Nox Finans för inkassering av obetalda kundfordringar.

Bokslut & Årsredovisning

Vi har 3 auktoriserade redovisningskonsulter på byrån vilket borgar för att det är hög kvalité på de bokslut som vi utför. De auktoriserade redovisningskonsulterna måste löpande genomgå kurser och kvalitetskontroller för att säkerställa att alla lagar och regler följs.

Vi hjälper till att upprätta bokslut med bilagor och underlag, skatteberäkning, eventuella avsättningar och årsredovisning.

Uppfyller ditt företag kravet på revisor så har vi även kompetenta och erfarna revisorer som vi samarbetar med.

Deklaration

Vi hjälper även till med deklarationer vad det gäller privat, bolag och föreningar. Har du t ex. sålt fastighet eller aktier och behöver hjälp i din privata deklaration så har vi kompetens att hjälpa er med detta.

Bolagsbildning

Har du tankar på att starta ett nytt företag så hjälper vi dig gärna med detta. Antingen genom att starta ett bolag hos bolagsverket alternativt köpa ett s.k. lagerbolag.

Likvidation

Ibland ändras förutsättningarna för ett företag och man beslutar sig för att lägga ned verksamheten. Då kan vi hjälpa er med att likvidera det. Vi tar hand om allt i form av dokument och registreringar samt alla de steg som behöver göras innan man kan avregistrera sitt bolag.